Cenovnik

Naš zvanični cenovnik najma vozila sa vozačem (limo service) je koncipiran tako da svaki korisnik naših usluga može veoma brzo i lako preračunati cenu najma vozila bilo da se radi o automobilu ili putničkom kombi vozilu.

Cene iz cenovnika se odnose na dnevno angažovanje vozila i vozača (07:00h – 23:00h), dok se na angažovanje vozila i vozača za aerodromske transfere pre 07:00h i posle 23:00h cene uvećavaju za 20%, PDV je uračunat u cenu.

Zbog specifičnosti ovakvog vida prevoza, navedene cene u cenovniku su opšteg karaktera, a svaka vožnja se zasebno ugovara u skladu sa konkretnim zahtevima korisnika i objektivnim parametrima od direktnog uticaja na cenu (broj dana najma, broj vozila u najmu, broj km pređenih tokom najma i dr.)

Sva naša vozila poseduju klimu, TAG uređaj (el. naplata putarine) Wi-Fi ruter za Srbiju i svu ostalu opremu koja garantuje udobnu i sigurnu vožnju za bilo koju destinaciju.

Uz svako vozilo po zahtevu klijenta obezbeđujemo i dodatnu opremu koja se NE doplaćuje. A to je : dečije sedište, krovni kofer, frižider, tablet računar, punjač za mobilne telefone (Android i IOS).

Svi klijenti prilikom najma VIP vozila (MERCEDES S CLASS) imaju na raspolaganju potpuno besplatno i bez ograničenja korišćenje tablet računara, Wi Fi rutera za Srbiju i Evropu, mini bara (alkoholna i bezalkoholna pića, instant kafe, apetisani, slatkiši i dr.)

Ukoliko najam vozila i putovanje traje duže od jednog dana van Beograda noćenje i čekanje se posebno naplaćuju.

sr_RSSerbian