O nama

Premium Mobility je specijalizovano transportno preduzeće za najam vozila sa vozačem za usluge prevoza putnika. Sa dugogodišnjim iskustvom, naš cilj je da vam ponudimo uslugu bez premca na najisplativiji način. Od najkvalitetnijih vozila do visoke profesionalnosti naših vozača.

Bavimo se iznajmljivanjem luksuznih automobila i putničkih vozila za prevoz putnika kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Neumoljivi smo u potrazi za savršenstvom i činimo to da bismo vam pružili najbolju uslugu

Ono što nas izdvaja od drugih jeste što smo jedna od mnogih kompanija iz oblasti limo servisa koja u svom voznom parku poseduje business, premium i vip vozila, kao i preciznost u planiranju puta i proceni vremana dolaska do odredišta.

Naš fokus je pružanje najboljeg i najekonomičnijeg rešenja, koja je u potpunom skladu sa vašim potrebama.

Takođe, sva naša vozila poseduju klima uređaj, TAG uređaj (el. naplata putarine) Wi-Fi ruter za Srbiju i svu ostalu opremu koja garantuje udobnu i sigurnu vožnju za bilo koju destinaciju. Uz svako vozilo po zahtevu klijenta obezbeđujemo i dodatnu opremu koja se NE doplaćuje. A to je : dečije sedište, krovni kofer, frižider, tablet računar, punjač za mobilne telefone (Android i IOS).

Svi naši vozači poseduju licencu i obučeni su da pruže uslugu u skladu sa našim standardima. Takođe naši vozači su posebno obučeni da služe na visokom nivou kako bi u potpunosti ispunili očekivanja naših kupaca. Naši profesionalni vozači govore engleski jezik, a po želji klijenata obezbeđujemo vozače koji govore francuski, španski, nemački, ruski, turski, kineski ili hebrejski jezik (uz doplatu).

  • Sigurno putovanje
  • Profesionalan vozač
  • Maksimalan komfor
  • Tačno vreme dolaska

Premium Mobility flota automobila sa šoferom je najbolje što možete dobiti. Sa našim Mercedesom E klase i V klase, Škodom Superb, kao i Mercedesovim luksuznim mini busom, možemo osigurati da imate pravi automobil sa vozačem koji pruža savršeno okruženje za vaše potrebe.

Naši putnici su u fokusu i iz tog razloga, svoje automobile i naše putnike shvatamo ozbiljno.

U mogućnosti smo da za vas organizujemo sve vrste transporta:

  • Aerodromski transfer
  • Poslovna putovanja  (lokalni ili međunarodni saobraćaj)
  • Kongresi i događaji
  • Limuzine za venčanje
  • Ekskurzije i razgledanja
  • Sve ostale usluge transporta

Napomena: Ukoliko najam vozila i putovanje traje duže od jednog dana van Beograda noćenje i čekanje se posebno naplaćuju.

Potrebna vam je usluga transporta?
sr_RSSerbian