Ekskurzije i razgledanja

Bogata istorija Beograda skriva mnoge poznate i nepoznate lokacije. Uživajte u panoramskom razgledanju grada uz Premium Mobility i ne propustite da obiđete Hram Svetog Save, Kalemegdansku tvrđavu, da se prošetate Savskim kejom i da se popnete na Avalski toranj.

Svi naši vozači govore najmanje jedan strani jezik, odlično poznaju gradske ulice i koriste najbolje, proverene rute kako bi vas dovezli do svake destinacije što je brže moguće. Vozači su profesionalni i diskretni, štaviše, veoma je važno da su adekvatno kvalifikovani, a naša vozila su redovno održavana i u potpunosti pokrivena osiguranjem.

U našem voznom parku na raspolaganju vam je nekoliko tipova vozila Mercedes Benz klase elegantnog, modernog dizajna i prostrane unutrašnjosti iz kojih možete na miru razgledati i doživeti profil grada. Bogati turistički sadržajnoćni život, neprestano privlače turiste iz svih delova Evrope.

Doživite duh prestonice uz Premium Mobility!

Privatne ture po Srbiji

Posetite turističke atrakcije u Srbiji na svom privatnom obilasku iz Beograda ili nekog drugog grada. Nudimo vam mogućnost iznajmljivanja naših vozila sa vozačem za jednodnevne izlete ili duže izlete vozilom namenjenim samo vama i vašim prijateljima ili članovima porodice.

Iskusan, profesionalni šofer će biti vaš domaćin na turneji. On će vam pomoći sa svim informacijama koje ćete možda trebati da znate o zanimljivim mestima koja ćete posetiti na svom putovanju.

Naša misija je da pružimo pouzdanu, tačnu, udobnu i elegantnu uslugu u ekskluzivnom stilu.

Premium Mobility vam garantuje zaista udobno putovanje i neverovatno iskustvo putovanja na vašoj ekskurziji sa nama.

Zašto da nas angažujete za vašu ekskurziju?

  • Izbor najboljih usluga putovanja luksuznim vozilima u Srbiji
  • Unapred definisan plan putovanja ili fleksibilne ture po meri
  • Samo vi i vaša porodica – nema drugih putnika
  • Cena za celo vozilo sa svim doplatama za vožnju
  • Izaberite klasu vozila od ekonomskog do luksuznog
  • Profesionalni šoferi koji govore engleski

Naslonite se i opustite se u lepom, čistom i prostranom vozilu koje će doći po vas klimatizovano na sobnoj temperaturi. Možete uživati u prijatnoj muzici koju možemo prilagoditi vašim željama.

Profesionalizam, pouzdanost i diskrecija su ono što nas izdvaja od bilo koje druge kompanije za transport.

Rezervacija ekskurzija i razgledanja

Rezervacija Premium Mobility usluge je jednostavna i zahteva samo nekoliko sekundi. Možete rezervisati vozilo za ekskurziju ili razgledanje grada koristeći naš sajt ili nas pozovite i rezervišite vaše vozilo. Neophodni koraci za rezervaciju su jednostavni: samo navedite podatke o preuzimanju i destinaciji i izaberite model vozila.

Premium Mobility se ponosi transparentnošću, zbog čega nećete dobiti nikakve skrivene naknade kada kod nas rezervišete vozilo, a cena koju vidite je cena koju plaćate.

Potrebno vam je vozilo?
sr_RSSerbian