Aerodromski transferi

Premium Mobility izvršava uslugu aerodromskog transfera koji ima za cilj da postigne najviše moguće standarde za sve svoje putnike. Bez obzira da li poslovno dolazite u Beograd ili morate da budete preveženi na aerodrom u Beogradu nakon odmora, Premium Mobility će vas tamo odvesti opuštene, napunjene pozitivnom energijom i spremne uz profesionalnu uslugu prevoza do aerodroma.

Aerodromski transfer obuhvata prevoz od ili do aerodroma luksuznim automobilima, putničkim kombi vozilima kao i mogućnost prevoza klijenata do aerodroma sa povratkom u grad.

Ako putujete od ili do aerodroma sa porodicom ili kolegama imate mogućnost iznajmljivanje minibuseva i buseva sa vozačem.

Čekanje klijenata kojima kasni avion ne naplaćujemo dodatno angažovanje vozila i vozača. Sve klijente prilikom dočeka na aerodromu sačekujemo sa imenom ispisanim na tablet računaru, rashlađenom flaširanom vodom i Wi Fi ruterima u svim vozilima.

Svi klijenti prilikom angažovanja VIP vozila (MERCEDES S CLASS) za aerodromski transfer imaju na raspolaganju potpuno besplatno i bez ograničenja korišćenje tablet računara, Wi Fi rutera u Srbiji i Evropi, mini bara (alkoholna i bezalkoholna pića, instant kafe, apetisani, slatkiši…)

Unapred rezervišite privatni automobil i generalno ćete dobiti uslugu „sastanak i pozdrav“. Kada unapred rezervišete aerodromski transfer, dolazak do i od aerodroma je lak i bez stresa.

Sve rezervacije uključuju prevoz putnika sa prtljagom, a možete čak i da organizujete rezervacije u poslednjem trenutku do 24 sata pre polaska – sve uz istu brzu i pouzdanu uslugu.

Rezervacija aerodromskog transfera

Rezervacija Premium Mobility usluge je jednostavna i zahteva samo nekoliko sekundi. Možete rezervisati transfer do aerodroma u gradu po vašem izboru koristeći naš sajt ili nas pozovite i rezervišite vase vozilo. Neophodni koraci za rezervaciju su jednostavni: samo navedite podatke o preuzimanju i destinaciji i izaberite model vozila.

Premium Mobility se ponosi transparentnošću, zbog čega nećete dobiti nikakve skrivene naknade kada kod nas rezervišete vozilo, a cena koju vidite je cena koju plaćate – Premium Mobility servis je odličan način da započnete svoje putovanje.

Potreban vam je aerodromski transfer?
sr_RSSerbian