Kongresi i događaji

Da li planirate neki događaj i trebate da prevezete veliku grupu ljudi?

Pokušaj da organizujete prevoz ne bi trebalo da predstavlja glavobolju, zbog čega nudimo specijalizovanu uslugu prevoza koja može da ukloni stres i brige da stignete tamo gde treba da idete.

Bez obzira da li idete na muzički događaj ili važan poslovni događaj ili sa kolegama na sastanak, zašto ne biste iskoristili našu uslugu transporta.

Transferi događaja

Kada kod nas rezervišete svoj transfer, mi ćemo obezbediti da vaše celokupno iskustvo sa nama, od pravljenja rezervacije do dolaska na odredište, bude lako i opuštajuće. Prevozimo naše klijente od/do aerodrome, brodske luke, društvene i sportske događaje. Takođe, radimo sa korporativnim klijentima, prevozeći njihovo osoblje do i sa konferencija, regionalnih kancelarija itd…

Najpopularniji društveni i sportski događaji za koje primamo rezervacije su:

  • Korporativni događaji
  • Muzički događaji na svim stadionima
  • Pozorišna putovanja
  • Sportski turniri
  • Fudbalske utakmice
  • Muzički događaji i festivali
  • Takođe prihvatamo rezervacije za sve ostale događaje.

Sajmovi i kongresi

Transferi između mesta događaja i hotela, transferi do aerodroma, usluge za samu organizaciju. Premium Mobility se brine o upravljanju svim transferima tako da kompanije mogu da se fokusiraju na organizaciju samog događaja. Prisutni smo na glavnim kongresima i sajmovima širom sveta.

Dnevni sastanci

Dolazimo po vaše govornike ili goste, odvedemo ih do mesta događaja i čekamo da ih vratimo u izvorište kako organizatori događaja ne bi morali da brinu o upravljanju transferom.

Rezervacija transporta za kongrese i događaje

Rezervacija Premium Mobility usluge je jednostavna i zahteva samo nekoliko sekundi. Možete rezervisati transfer za kongrese ili sve vrste događaja koristeći naš sajt ili nas pozovite i rezervišite vase vozilo. Neophodni koraci za rezervaciju su jednostavni: samo navedite podatke o preuzimanju i destinaciji i izaberite model vozila.

Premium Mobility se ponosi transparentnošću, zbog čega nećete dobiti nikakve skrivene naknade kada kod nas rezervišete vozilo, a cena koju vidite je cena koju plaćate.

Potreban vam je transport?
sr_RSSerbian