Limuzine za venčanja – Na šta treba obratiti pažnju

Limuzine za venčanja - Na šta treba obratiti pažnju

Kada mala princeza sanja o svom idealnom venčanju, obično je čeka limuzina. Izlazi iz crkve sa svom porodicom i prijateljima. Ona se okreće i baca svoj buket, a zatim maše dok ulazi u svoju sjajnu limuzinu sa svojim nasmejanim mužem. Planiranje venčanja zahteva vreme i mnogo strpljenja. Vaš izbor limuzine za venčanja će reći mnogo o vašoj ličnosti i stilu i bez sumnje će ostaviti trajan utisak na vaše goste.

Došli smo do nekoliko saveta o tome na šta treba da obratite pažnju kada birate savršenu limuzinu za venčanje za vaš poseban dan.

Izaberite vozilo sa stilom

Limuzine dolaze u mnogo različitih stilova i odličan su način za prevoz velikih ili malih grupa. Kada planirate svoje venčanje, uzmite u obzir veličinu vaše svadbene zabave i način na koji želite da se ona transportuje.

Tradicionalno, mlada bi uvek dolazila sa ocem, a mladoženja sa kumom.

Ali ovih dana konvencija je pala sa strane. Možda ćete želeti da stignete u grupi ili čak da rezervišete mesto za svog fotografa kako bi mogao da snimi nekoliko lepih snimaka širokog ugla.

Što se tiče vozila, varijante Mercedes E Class je najpopularnije vozilo zbog njihovog stila.

Limuzine za venčanja - Na šta treba obratiti pažnju

Crveni tepih

Crveni tepih ne samo da oglašava taj luksuzni efekat piste, već je još jedna linija odbrane da ta haljina ostane tako čista bela kao što je bila u prodavnici.

Ulazi u crkvu i druga popularna mesta često imaju zemljane ili prljave puteve između najbliže pristupne tačke limuzine i ulaza u mesto održavanja. Crveni tepih obezbeđuje zaštitu nevestinih cipela i svih delova haljine koji bi mogli da se zaprljaju.

Zahtevi za šofera

Vaš šofer bi trebao biti u mogućnosti da vam pomogne sa svim zahtevima. Ponekad će mlada i mladoženja želeti da posete neko drugo mesto na putu do venčanja ili da prođu pored posebnog obeležja koji za njih ima neki značaj.

Možete zatražiti da se određena muzika pušta tokom putovanja.

Svi naši šoferi su ljubazni, dobro predstavljeni, profesionalni i iskusni.

Limuzine za venčanja – Dekoracija

Svadbene limuzine mogu doći sa dodacima. Većina je ukrašena trakama u boji po vašem izboru, ali mogu doći i sa osvežavajućim napitcima.

Raskošne limuzine standardno obezbeđuju šampanjac i čaše ili flaširanu vodu za svadbenu zabavu.

Limuzine za venčanja - Na šta treba obratiti pažnju

Limuzine za venčanja – Troškovi

Da biste bili bezbrižni i da biste bili sigurni da vam dan prođe glatko, istražite troškove pre nego što napravite bilo kakvu rezervaciju. Saznajte šta je uključeno u cenu, kao što su kilometraža i vreme čekanja za fotografisanje.

Proverite da li je vaš svadbeni automobil dostupan onoliko dugo koliko vam je potreban. Takođe treba proveriti i da vas neće pogoditi skriveni dodaci ako dođe do kašnjenja. Imajte na umu da će mladoj koja je obučena u venčanicu možda trebati više vremena da uđe i izađe iz limuzine.

Limuzina će dodati savršen dodir vašem venčanju

Neka vam Premium Mobility pomogne da vaš dan bude lepa večna uspomena. Jednostavno birate svoj dekor za svoju limuzinu tako da ćete stići u crkvu sa stilom. Javite nam svoju omiljenu muziku i piće kako bi ambijent bio savršeno romantičan… Ovo je ipak vaša prva zajednička vožnja kao „mlada i mladoženja“.

Bez obzira na vaše potrebe za vaš veliki dan, raskošne limuzine iz Premium Mobility mogu vam pomoći. Nudimo veliku pažnju detaljima. Budite slobodni da nas kontaktirate i da se informišete oko rezervacije limuzine za vaš najbitniji dan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sr_RSSerbian