Prednosti usluge šofera za kompanije

Prednosti usluge šofera za kompanije

Angažovanje usluge šofera za vašu kompaniju može biti od ogromne vrednosti za vaš ukupni imidž brenda. To može da promeni način na koji vas vaši klijenti gledaju.

Zamislite ovo: imate potencijalnog klijenta koji leti u grad da se sastane sa vama istog dana. Kada on/ona izađe iz aviona, dočeka ih privatni šofer koji čeka samo njih!

Šofer brine o prtljagu, obezbeđuje im udoban prostor za sedenje i obezbeđuje ugodnu vožnju od aerodroma do vašeg poslovnog mesta. Već ste ostavili ogroman utisak na tu perspektivu tako što ste jednostavno prešli i dalje sa prevozom koji ste dogovorili!

Posedovanje privatnog šofera će vas postaviti na viši nivo u očima vaših klijenata. Oni će na vas gledati kao na stručnjaka za usluge za korisnike. Činjenica da ste poslali svog privatnog šofera da ih preveze, odatle pokazuje koliko cenite svoje klijente!

Što je najvažnije, angažovanje privatnog šofera može odvojiti vašu kompaniju od svih ostalih o kojima je klijent ili poslovni partner možda razmišljao.

Pouzdanost

Ovih dana je teško doći do pouzdanosti. Sa već tako zauzetim rasporedom, nemate vremena da brinete o stvarima kao što su saobraćaj, procenjeno vreme dolazaka i tako dalje.

U zavisnosti od dana, možda ćete imati tri važna sastanka u odvojenim zgradama širom grada. Vaš posao je da se usredsredite na sastanak, a ne kada treba da odete ili kojim automobilom ćete da stignete tamo.

Neka vaša privatna šoferska služba brine o toj strani stvari! Možete im dati svoj raspored za dan i oni će se rado prilagoditi tome. Oni će održavati automobil između vaših poslovnih sastanaka kako biste bili sigurni da ćete doći do svoje sledeće lokacije sa slobodnim vremenom.

Još bolje, naše usluge privatnog šofera su dostupne bez ikakve sumnje. Da li imate zaposlenog koji mora da ode na let u poslednjoj sekundi na poslovno putovanje? Bićemo tamo pre nego što saznate!  Šta god vam treba, mi ćemo biti tu!

Prednosti usluge šofera za kompanije

Usluge šofera – Smanjite vaš stres

Potpuno razumemo koliko posao može biti stresan. To je zbirka zatvorenih sastanaka i dostupna je svima koji mogu da vas pozovu, pošalju poruku ili e-poruku u bilo kom trenutku. Ne bi trebalo da brinete o vožnji dok se sve to dešava.

Mnogi vlasnici preduzeća ne razmišljaju o tome, ali vožnja može biti ogroman gubitak vremena. Da biste sami vozili, morate da skrenete pažnju sa svog posla i fokusirate se na put.

Uz uslugu privatnog šofera koji vas prevozi, moći ćete da preuzmete kontrolu nad svojim zauzetim rasporedom. Možete da upućujete važne pozive, primate mejlove i tako dalje dok vas vaš profesionalno obučeni šofer vodi do sledećeg odredišta.

Studije su pokazale da saobraćaj može imati neželjene efekte kao što su nedostatak sna i hronični stres. Nemojte se otvarati takvim vrstama nepotrebnih posledica kada biste umesto toga mogli da unajmite šofera da to reši.

Prevelika cena

Postoji uobičajena zabluda da su usluge privatnog šofera samo za one koji su izuzetno bogati. To ne može biti dalje od istine.

U stvari, usluge privatnog šofera su mnogo isplativije od većine modernih prevoznih sredstava. Ako nas unajmite, ne morate da brinete o plaćanju benzina, plaćanju parkinga svaki dan, čuvanju automobila dok putujete itd.

Preko nas dobijate licenciranog sertifikovanog šofera sa dugogodišnjim iskustvom, zadivljujućom uslugom i prelepim automobilom za vožnju.

Iznajmljivanje vozila sa šoferom

Usluge šofera – Pogodnosti

Vaša udobnost je naš glavni prioritet! Naš cilj je da učinimo tako da jedva da primetite da smo uopšte tamo. Želimo da budemo tu kad god vam zatrebamo i da pružimo doslednu uslugu koja ispunjava vaše standarde.

Privatna usluga šofera je tu kad god vam zatreba. Bez obzira da li idete od zgrade do zgrade radi prodajnih poziva ili na put do aerodroma, mi ćemo vas pokriti.

Želimo da izgradimo poslovni odnos sa vama. Stablni smo za vaše poslovanje, što znači da možemo zadovoljiti vaše potrebe dok vaša kompanija nastavlja da raste!

Vaše vozilo sa šoferom možete rezervisati online putem našeg sajta ili nas pozovite.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sr_RSSerbian